1 aplikasi dating

Choose your language:
bg, bs, ca, ceb, co, cs, cy, da, de, el, eo, es, et, fa, fi, fr, fy, ga, gd, gl, gu, ha, haw, hi, hmn, hr, ht, hu, id, ig, is, it, iw, ja, jw, ka, kk, km, kn, ko, ku, ky, la, lb, lo, lt, lv, mg, mi, mk, ml, mn, mr, ms, mt, my, ne, nl, no, ny, or, pa, pl, ps, pt, ro, ru, rw, sd, si, sk, sl, sm, sn, so, sr, st, su, sv, sw, ta, te, tg, th, tk, tl, tr, tt, ug, uk, ur, uz, vi, xh, yi, yo, zh, zu,






15 Situs Kencan sareng Aplikasi Pangsaéna di 2021: Daptar Platform Kencan Online Top dumasar Tipe



Situs sareng aplikasi kencan seueur ayeuna sareng naros ka batur ngeunaan situs karesepna bakal ngahasilkeun réspon anu unik sapertos jalma éta sorangan.



Sedengkeun sababaraha urang panginten milarian cinta sareng perkawinan, anu sanés panginten milarian anu langkung santai.



Situs kencan anu pangsaéna nawiskeun seueur jinis sareng privasi, sareng fitur sanésna. Tulisan ieu ngagaduhan tujuan pikeun nempatkeun situs kencan anu pangsaéna pikeun kaayaan anu unik sareng tujuan hubungan masing-masing jalma.



Katingali heula:





  1. Pangsaéna pikeun hubungan serius - Eharmony



  2. Pangsaéna pikeun propésional anu damel - EliteSingles



  3. Situs kencan gratis pangsaéna - Okcupid



  4. Situs kencan kasual pangsaéna - AdultFriendFinder



  5. Aplikasi kencan panggedéna - Tinder



  6. Situs kencan senior pangsaéna - SilverSingles



  7. Sistem cocog kapribadian pangalusna - Hinge



  8. Pangsaéna pikeun jomblo kristen - ChristianMingle



  9. Situs kencan anu paling kawin - AshleyMadison



  10. Aplikasi kencan pangalusna pikeun awéwé - Bumble



  11. Langkung seueur awéwé tibatan lalaki - Milarian



  12. Situs kencan serius pikeun sahandapeun 30 taun - Zoosk





Kumaha Situs Kencan Pangsaéna Dipeunteun:



Tinjauan pangguna - Kanggo unggal situs kencan kami ningali ulasan toko aplikasi, diskusi forum, sareng ulasan trustpilot pikeun milarian situs kalayan peringkat rata-rata pangluhurna dina kategori anu ditangtukeun.



Privasi sareng kaamanan - Sadayana parantos nguping carita pikasieuneun ngeunaan tanggal online janten haseum atanapi bahaya. Situs kencan anu pangsaéna nampilkeun fitur privasi built-in sareng bahkan moderator pikeun ngaléngkah nalika pangguna teu aya hubunganana atanapi résiko pikeun batur.



Fitur anu unik - Sababaraha situs wéb kencan ngan nawiskeun pilihan pendakan langsung, naha ngalangkungan obrolan atanapi video call. Anu sanés ngabantosan jalma-jalma mendakan pertandinganana sareng pertandingan kasaluyuan, pilihan nyaring, sareng seueur deui. Fitur tambahan ieu nunjukkeun kasempetan anu hadé pikeun suksés.



15 Situs Kencan Pangsaéna pikeun 2021



1. Eharmony - Pangsaéna pikeun hubungan anu serius



Jutaan pasangan parantos disambungkeun ku Eharmony-nyatana, 400+ pangguna nikah ka batur anu aranjeunna pendakan dina halaman wéb unggal dintenna. Platform bahkan parantos kéngingkeun penghargaan salaku situs anu pangsaéna pikeun milarian hubungan anu stabil.



Eharmony ngabutuhkeun pangguna pikeun ngalengkepan survey anu panjang nalika didaptarkeun, anu fungsina salaku "sistem cocog kasaluyuan." Situs teras nganggo inpormasi ieu pikeun nampilkeun pangguna anu tiasa-janten pilihan kencan anu suksés.



Metodologi selektif anu disetir data ieu mangrupikeun alesan kunaon Eharmony mangrupikeun alternatif anu saé pikeun saha waé anu milarian hubungan jangka panjang.



2. Jomblo Élit - Pangsaéna pikeun propésional anu digawé



Kaanggotaan Elite Singles 'mumpuni pisan, ngajantenkeun pilihan anu saé upami pangguna milari paguneman anu stimulasi. Sakitar 85 persén pamilon ngagaduhan gelar pendidikan tinggi, sareng 90 persén di luhur 30 taun. Statistik ieu nguatkeun pangalaman hirup kana persamaan kencan.



Situs cocog sareng pangguna sareng anu sanés nganggo algoritma anu difokuskeun résponna kana angkét. Jalma-jalma biasana ngagunakeunana pikeun milari kemitraan jangka panjang, boh di jero negeri atanapi di luar negeri. Ayeuna aktip di 25 nagara.



3. AdultFriendFinder - Pangsaéna pikeun hookup



Situs ieu henteu dimaksadkeun pikeun saha waé anu milarian hubungan jangka panjang. Éta nyayogikeun dua pilihan primér: flirting (dina aplikasi) atanapi ngaitkeun. Éta pisan, sareng pikeun sababaraha jalma, éta anu dipikahoyong ku aranjeunna.



AFF, atanapi sawawa Friend Finder, kalebet sababaraha pilihan komunikasi, kalebet olahtalatah, pidéo ("tanggal online"), live feeds, sareng paguneman komunitas.



Ngadaptar sareng aplikasi ieu saderhana. Béda sareng situs kencan anu sanés anu peryogi angket, AFF ngajantenkeun prosés pendaptaran 30 detik. Pamaké teras tiasa ngamimitian milarian langsung.



4. SilverSingles - Pangsaéna kanggo jomblo langkung ti 50 taun



SilverSingles parantos aya salami 17 taun sareng mangrupikeun salah sahiji aplikasi kencan anu pangkolotna pikeun jalma anu langkung ti 50 taun. Layanan sacara manual ngeceskeun unggal profil, mastikeun yén palangganna asli sareng aman.



Pangguna ngeusian kuesioner kapribadian anu detil anu kalebet rencana kahirupan, prioritas, sikep, sareng detil anu sanés, janten halaman wéb tiasa nyaring patandingan anu pas.



Platformna tiasa diaksés ngalangkungan halaman wéb atanapi aplikasi sélulér dimana kaanggotaan dasar gratis.



5. Bumble - Pilihan anu hadé pikeun awéwé



Bumble mahiwal di antara aplikasi kencan sabab éta ngawasa awéwé pikeun ngamimitian komunikasi. Lalaki teu tiasa ngahubungi pertandingan awéwéna kecuali awéwé awéwé kontak heula. Hal ieu ngamungkinkeun awéwé pikeun mingpin sakali.



Platform museur kana kontak langsung. Pangguna gaduh 24 jam kanggo kontak, sareng saatos éta, pertandingan kadaluarsana. Ieu nunjukkeun yén situs éta diarahkeun kana hookup spontan, tapi éta ogé cocog pikeun anu teu resep nyéépkeun seueur waktos pikeun milarian.



Aplikasi na ngahijikeun sareng seamless sareng platform jejaring sosial sapertos Facebook, Spotify, sareng Instagram, ngamungkinkeun pangguna pikeun nembongkeun sababaraha aspek kapribadianana. Akun ogé diverifikasi pikeun ngabantosan nyingkahan propil palsu tina sering muncul.



6. Hinge - Aplikasi kencan inovatif



Perusahaan ngaluncurkeun deui Hinge di 2016, sareng éta mangrupikeun salah sahiji aplikasi kencan anu paling sering dibahas dina taun-taun ayeuna, sigana kusabab tingkat kasuksésan para pangguna. Kira-kira 75 persén pangguna Hinge milih pikeun angkat dina tanggal kadua saatos nyumpingan pertandingan.



Anu ngagaduhan profil Hinge ogé tiasa ngantunkeun ulasan, anu parangkat lunak Hinge teras dianggo pikeun ngabantosan algoritma cocogna di waktos payun.



Platform Hinge pikaresepeun sabab éta ngadorong pangguna pikeun resep atanapi mairan dina bagian anu tangtu dina profil jalma sanés. Éta nyayogikeun cara pikeun jalma-jalma pikeun berinteraksi ngalangkungan obrolan biasa.



8. Milarian - Kanggo bapak gula sareng orok gula



Milarian unik sabab difokuskeun ngahubungkeun jalma ngora (orok gula) sareng bapak gula anu langkung sepuh. Tétéla, éta langkung umum tibatan anu dipercaya, nunjukkeun platform éta ayeuna gaduh langkung ti 10 juta palanggan. Masing-masing jalma tiasa netepkeun istilahna sateuacan nyambung, naha aranjeunna hoyong ngumbara, nungtut sangu, atanapi spésifikasi anu sanés.



Aya babandingan awéwé-ka-lalaki anu luhur, anu hartosna bapak gaduh seueur pilihan pikeun dipilih, sanaos ogé nunjukkeun yén persaingan tiasa sengit pikeun orok.



9. JDate - Jomblo Yahudi waé



JDate mangrupikeun jasa kencan khusus pikeun jomblo Yahudi. Didirikeun taun 1997 sareng ayeuna tiasa diaksés di langkung ti 100 nagara, ngamungkinkeun pangguna komunikasi sareng single Yahudi dina lima basa anu béda (Inggris, Ibrani, Perancis, Jerman, sareng Spanyol).



Nalika ngeunaan perkawinan Yahudi online, JDate tanggung jawab cocog sareng langkung ti 50 persén pasangan éta.



Pangguna tiasa ngahubungi saha waé anu gaduh kaanggotaan gratis atanapi mayar. Layanan palanggan mariksa unggal profil pikeun mastikeun yén éta diciptakeun ku konsumén asli.



10. ChristianMingle - Situs kencan Kristen Pangsaéna



ChristianMingle ngabantosan pangguna dina komunitas kristen sareng mendakan cinta anu salamina. Éta pamer langkung ti 1 juta pangguna, sareng situs éta jelas-jelas ngadorong "kencan dumasar iman" pikeun poténsi jangka panjang.



Aya pilihan akun gratis atanapi kaanggotaan bulanan pikeun $ 29.95. Anu terakhir dibéré jaminan, dimana pangguna tiasa nampi genep bulan gratis saatos kaanggotaan genep bulan awalna parantos réngsé upami aranjeunna henteu mendakan anu cocog.



11. Zoosk - Komunitas internasional ageung



Zoosk gaduh salah sahiji platform panggedéna dina skala internasional, kalayan langkung ti 40 juta anggota di dunya. Unggal dinten, pangguna ieu ngirimkeun langkung ti 3 juta pesen dina 25 basa anu béda. Zoosk beroperasi di langkung ti 80 nagara.



Website éta ngerjakeun hal anu disebat "téknologi match match behavioral" pikeun ngabantosan single anu mendakan jalma anu cocog anu panginten tiasa disaruakeun sareng pertandingan anu di surga.



Saatos periode uji coba gratis, kaanggotaan Zoosk hargana $ 29,99 per bulan.



12. Reddit R4R - Pangsaéna pikeun pangguna Reddit



R4R, atanapi Redditor pikeun Redditor, mangrupikeun subreddit khusus pikeun ngahubungkeun pangguna. Platform henteu nganggo skéma anu cocog, tibatan, éta mangrupikeun tempat masif tina iklan pribadi.



Kriteria milarian pangguna nyandak hasil anu aranjeunna pikaresep. Konsumén reddit nganggo éta pikeun milari kagiatan, babaturan, pésta, hookup, komo hubungan jangka panjang.



Sanaon mangrupikeun forum umum, masih aya aturan anu aya hubunganana sareng umur, karusiahan, legalitas, sareng tingkah laku. Salaku conto, tulisan NSFW diidinan tapi kedah dilabélan sapertos kitu supados pangguna tiasa mutuskeun naha aranjeunna hoyong ningali tulisan atanapi henteu.



13. OkCupid - Gratis sareng populér



OkCupid mangrupikeun salah sahiji situs kencan anu paling terkenal sareng nampilkeun propil anu lengkep anu anggota sanés tiasa sacara tuntas nyeken sateuacan nyambung. Éta sayogi dina versi desktop sareng mobile, kalayan seueur detil anu tiasa diisi ku pangguna pikeun hasil anu pangsaéna.



Situs éta kalebet pisan, kalayan langkung ti 20 pilihan gender sareng orientasi seksual.



14. Ashley Madison - Situs kencan anu pangsaéna



Ashley Madison mangrupikeun salah sahiji jenis, didamel pikeun individu anu nikah hoyong gaduh urusan pribadi. Éta henteu nyambung kana rekening média sosial pikeun alesan ieu.



Aya larangan sareng fitur privasi anu sanés pikeun ngabantosan pangguna tetep anonim upami aranjeunna sieun katéwak. Salaku tambahan, Ashley Madison ngagaduhan pilihan perjalanan anu mana anggota tiasa milarian lokasi anu bakal datang sateuacanna.



Nyebutkeun Husus:



Match.com - Pertandingan parantos aya ti saprak 1995 sareng nawiskeun program mentor kencan virtual pikeun ngabantosan pamilon dina ideu match sareng dating.



Tinder - Aplikasi kencan ieu seueur populér sareng hadir sareng kapercayaan. Kaseueuran jalma nganggo éta pikeun hookup, nunjukkeun dasar pangguna anu masif sareng algoritma anu disetir lokasi.



BlackPeopleMeet - Pikeun langkung ti 18 taun, BlackPeopleMeet parantos ngahubungkeun single Amérika Amérika milarian cinta. Situs urang 100.000+ anggota tiasa ngagoda, email, sareng ningali saha anu ningali profilna.



Grindr - Grindr khusus pikeun LGBTQA + individu. Éta dumasar lokasi, sareng pangguna utamina nganggo pikeun ngaitkeun, sanaos pertandingan jangka panjang ogé dimungkinkeun.



Nyatu Lauk - Halaman wéb kencan ieu dumasarkeun Kanada, tapi ngamungkinkeun pangguna komunikasi sareng jalma-jalma ti sadayana penjuru dunya.



Naha Jalma Nganggo Situs Kencan Online?



Situs kencan ngalaan jalma ka kolam renang anu jauh langkung ageung tibatan hiji jalma ngagaduhan kasempetan pikeun pendak dina kahirupan nyata. Ieu hususna pikeun pangguna anu ngagaduhan kelompok sosial terbatas, énggal di kota, atanapi anu sanésna.



Ngagunakeun situs ieu ogé tiasa ngijinkeun pangguna janten langkung pilih dumasar kana kriteria anu penting pikeun aranjeunna: nilai-nilai anu dibagikeun, hobi, atanapi jinis hubungan anu dipikahoyong.



Naha Kencan Aplikasi Aman?



Umumna, enya, aplikasi kencan aman, tapi masih peryogi kauninga sareng ati-ati. Aplikasi ngagaduhan fitur privasi pikeun mantuan anggota kaluar, sapertos verifikasi profil. Jaba tangtu ogé nyeken pamilon sacara manual, nambihan lapisan kaamanan tambahan pikeun prosés na.



Individu henteu kedah nyayogikeun inpormasi pribadi sateuacan pendak sareng batur dina kahirupan nyata, sapertos nami kulawarga, alamat, atanapi bahkan lingkunganana. Éta ogé pinter ngatur kencan munggaran di rohangan umum. Ngahubungan babaturan sateuacanna sareng ngantepkeun aranjeunna terang yén aranjeunna badé kencan sareng muhrim ogé sanés ide anu goréng.



Kumaha carana mastikeun kasalametan anjeun nalika kencan online?



Entong nyayogikeun inpormasi pribadi ka batur online, utamina sateuacan pendak sacara langsung. Inpormasi ieu kalebet nami kulawarga, dunungan, alamat, sareng bahkan lingkungan.



Nalika pendak sareng anu online, atur sababaraha tanggal munggaran pikeun lumangsung di tempat umum. Ieu tiasa janten kafé, hotél, téater, atanapi tempat umum anu sanés. Nyingkahan daérah anu kapisah sapertos pantai, sareng henteu pernah ngantep jalma asing ka bumi.



Akhirna, kontak sareng réréncangan sateuacan tanggal pikeun nginpokeun ka aranjeunna dimana dimana sareng waktos mulang anu diantisipasi. Béja aranjeunna nalika waktuna angkat ka bumi. Pikeun nyayogikeun lapisan panyalindungan tambahan, nyungkeun aranjeunna nelepon atanapi nga-sms salami tanggal éta pikeun mastikeun kasalametan maksimal.



Saran Tanggal munggaran



Kencan kanggo pertama kalina tiasa ageung! Pikeun mastikeun kasalametan optimal sareng pikeun minuhan patandingan sacara langsung, turutan tip ieu:



Tetep pikiran kabuka. Individu tiasa katingali béda pisan sacara pribadi tibatan online, janten kedah siap pikeun preferensi pikeun robih.



Hindarkeun teuing formal. Ngadegkeun rapat sosial, sapertos tanggal tuang siang, ngamungkinkeun para pangguna pikeun silih kenal tanpa ngarasa wajib nyéépkeun jam-jam sasarengan.



Tingali deui paguneman sateuacan lumangsung tanggal. Baca deui profil jalma éta sareng marios naon anu dibahas, sareng ngajadwalkeun topik diskusi umum.



Naha Mungkin Ngembangkeun Hubungan Serius Nalika Kencan Online?



Leres, éta mungkin! Upami dua jalmi pendak, kompatibel, sareng kimia aya, hubungan éta tiasa ngajantenkeun hal anu stabil sareng aman. Éta kajadian unggal dinten, hatur nuhun kana situs sapertos Eharmony.



Situs Kencan Online dina Kacindekan



Trik pikeun kencan online nyaéta pikeun jalma anu terang naon anu aranjeunna pikahoyong sareng peryogi dina hubungan sateuacanna. Dumasar kana daptar di luhur, aya seueur jinis hubungan anu tiasa dipendakan dina situs ieu.



Ngajaga ati-ati tapi pikiran kabuka nalika ngagunakeun situs kencan. Unggal situs di dieu aya anu tiasa ditawarkeun, gumantung kana anu dihoyongkeun ku pangguna.



Didatangan tigersoftinder.com pikeun langkung babandinganana produk sareng ulasan.



Bantahan: Inpormasi sanés mangrupikeun naséhat atanapi tawaran pikeun ngagaleuh. Naon waé pameseran anu didamel tina siaran pers di luhur dilakukeun ku résiko anjeun nyalira. Taroskeun ka ahli panaséhat atanapi ahli sateuacan mésér sapertos kitu. Mésér naon waé anu dilakukeun tina tautan ieu tunduk kana istilah akhir sareng kaayaan jual situs wéb anu disebatkeun dina sumberna. Panerbit eusi sareng mitra distribusi hilirna henteu nyandak tanggungan langsung atanapi henteu langsung. Upami anjeun ngagaduhan keluhan atanapi masalah hak cipta anu aya hubunganana sareng tulisan ieu, hatur nuhun ka perusahaan anu aya berita ngeunaan ieu. Tautan anu aya dina tinjauan produk ieu tiasa ngahasilkeun komisi alit ka panulis upami anjeun milih mésér produk anu disarankeun tanpa biaya tambahan pikeun anjeun.



15 tina Aplikasi Kencan Online Pangsaéna pikeun Milarian Hubungan



Ngarepkeun neuleumkeun suku anjeun deui kana dunya kencan saatos berkepanjangan latihan jarak jauh sosial? Upami cocog sareng pasangan anyar anu poténsial dina "sateuacan jaman" rumit - nambihan pandemi global kana campuran éta parantos langkung hésé milarian percikan atanapi sambungan éta. Salila normal anyar ieu, flirting sareng calon paramours dina aplikasi kencan online tiasa janten cara anu pangsaéna pikeun kenalkeun batur.



Tapi nyatana, kencan online tiasa karaos pisan. Éta henteu ngan ukur kedah nyandak kaputusan dumasar kana sababaraha poto sareng bios hiji-baris, atanapi kagok ngirim pesen langsung (atanapi DM) ka jalma asing ngan ukur hanteu. Jumlah aktip sareng pangguna anu tiasa dilakukeun ngan saukur ngagésér sigana sapertos tugas anu pikasieuneun.



Nyatana, pemirsa kencan online diperkirakeun bakal tumuh ka 37,5 juta pangguna dina 2023, numutkeun data ti Statista. Sareng taun 2040, eHarmony ngaramal yén 70 persén pasangan bakal ngamimitian hubungan online. Tiasa waé yén dunya kencan karaos tiasa diatur, sanaos — anjeun kedah mendakan aplikasi anu leres. Salaku conto, aya platform khusus khusus pikeun anu resep patani , daging babi , atanapi bahkan stroking janggotan (leres, serius).



Janten upami anjeun milarian hubungan anu langkung lega sareng, sebutkeun, jalma langkung ti 50 taun, nembé kencan saatos cerai, ngarepkeun tanggal pidéo virtual, atanapi milarian hubungan, aplikasi kencan online ieu (sababaraha, bahkan gratis) nutupan sadayana dasarna.



1. Pertandingan



Pertandingan mangrupikeun aplikasi kencan online paling populér di 17 nagara bagian dumasar kana survey PCMag ngeunaan 2.000 jalma. Salaku salah sahiji jasa kencan og (éta ngalih tina halaman wéb-ngan kana halaman wéb sareng aplikasi), Match ngagaduhan daya tarik anu khusus pikeun anu antara 45 sareng 65 milari hubungan anu serius; panilitian tambahan ku SurveyMonkey mendakan yén 58 persén déwasa umur 45-54 taun nganggo Cocog, langkung ti dua kali persén anu nganggo Tinder. Anjeun tiasa ngaunduh gratis, sanaos éta bakal ngawatesan anjeun pikeun browsing; upami anjeun hoyong leres pesen pasangan poténsial, langganan mimitian ti $ 21.99 sabulan.



2. OurTime



Aplikasi kencan henteu ngan ukur pikeun milénial; 20 persén pangguna internét antara umur 55 dugi 64 parantos nganggo aplikasi kencan atanapi jasa, numutkeun kana jajak pendapat ti téknologi sareng perusahaan panilitian Morning Consult. OurTime ngarobah ideu budaya hookup dina sirah na; tibatan, éta nyorong pangguna pikeun milari pals kalam, babaturan, tanggal, hubungan jangka panjang sareng pasangan nikah. Aplikasi anu diunduh gratis ngamungkinkeun anjeun ngirim email, flirt, sareng pertandingan sareng pasangan poténsial, sareng langganan premium ($ 38 per bulan) ngamungkinkeun fitur tambahan sapertos kamampuan ningali saha anu resep profil anjeun.



3. Ngabobol



Bumble ngabebaskeun dirina nyalira ti sadaya jasa kencan anu sanés anu ngiringan toko aplikasi ku meryogikeun awéwé pikeun ngalakukeun langkah anu munggaran pas pertandingan dilakukeun. Anjeun ogé ngan ukur kénging 24 jam kanggo ngirim pesen, kecuali upami anjeun nanem modalkeun kaanggotaan naekeun, anu mimitian ti $ 10,99 salami saminggu. Awéwé resep kana aplikasi kusabab éta ngirangan jumlah pesen anu teu dipiharep, sareng lalaki resep pisan - kanyataanna, 58 persén réspondén anu resep Bumble dina survey PCMag mangrupikeun jalma-sabab butuh sababaraha tekanan pikeun ngamimitian. Tambih Deui, pas anjeun mendakan jalma anu dipikaresep ku anjeun, anjeun gaduh pilihan kanggo ngiringan tanggal pidéo dina aplikasi.



4. Tinder



Tinder panginten parantos nyandak "budaya hookup," tapi éta tetep mangrupikeun salah sahiji aplikasi kencan paling luhur di Amérika Serikat Éta ngagaduhan sakitar 8 juta pangguna, anu paling seueur tina aplikasi kencan anu sanés anu disurvei ku Statista . Éta hartosna anjeun gaduh kasempetan anu cukup padet pikeun antukna cocog sareng jalma anu narik minat anjeun - sanaos peryogi pisan ngusap kénca dugi ka ditu. Aplikasi na gratis, tapi anjeun tiasa ngaksés fitur premium sapertos Tinder Plus sakitar $ 9,99 sabulan.



5. Seueur lauk



Salah sahiji deui situs wéb asli-tos-aktip kalayan soca nuju milarian hubungan, POF kagungan 90 juta pangguna dina hédey na. Masih populér (Statista pangkatna salaku nomer dua), sareng aplikasi na ngaku anjeun 2,7 kali langkung gampang ngalebetkeun paguneman dina 24 jam munggaran anjeun tibatan dina aplikasi anu sanés. Dina jajak pendapat para pangguna awéwéna, aplikasi éta mendakan yén 44 persén mangrupikeun ibu-ibu tunggal - sareng aranjeunna mendakan pasangan 10 persén langkung gancang tibatan rata-rata pangguna. Unduh sareng gesek gratis, sareng tingkatkeun kanggo nambihan langkung seueur poto atanapi nunjukkeun heula ka pasangan poténsial mimitian ti $ 19.99.



6. Hinge



Saatos ngeusian kuesioner aplikasi sareng ngajakan (pikir pembuat standar sapertos: "peeve piaraan anu paling ageung abdi nyaéta ..." sareng "lagu karaoke anu abdi mah nyaéta…"), Hinge bakal ngamimitian nyocogkeun anjeun sareng pangguna anu ngagaduhan kapentingan umum. Algoritma ogé ngalayanan anjeun sareng pertandingan " Paling Kompatibel " — saha anjeun dalapan kali langkung gampang kaluar, saur aranjeunna. Sareng aplikasi sanés ngan ukur nunjukkeun kumaha seueur jalma anu resep ka anjeun, éta ogé nyaritakeun naon anu aranjeunna resep ngeunaan anjeun, sahingga gampang pikeun ngamimitian paguneman.



7. OKCupid



Algoritma OKCupid ngagunakeun séri patarosan pikeun nangtoskeun naon "perséntase" anjeun bakal cocog sareng salah sahiji lima juta pangguna na. Fokus anu disetir kasaluyuan éta pikaresepeun pikeun awéwé, anu diwangun ku 58 persén responden anu resep kana aplikasi ieu dina jajak pendapat PCMag. Éta ogé super inklusif, nawiskeun 12 idéntitas gender sareng 20 orientasi seksual janten anjeun tiasa ngahartikeun diri anjeun kumaha ogé anu anjeun pikahoyong sareng cocog sareng saha anu anjeun pilari.



8. Zoosk



Asalna aplikasi Facebook, Zoosk ayeuna mangrupikeun salah sahiji situs kencan panggedéna di luar sana, kalayan langkung ti 30 juta unduhan ti saprak diluncurkeun taun 2007. Kiwari, éta ngagaduhan langkung ti sajuta pangguna aktip, numutkeun ka Statista-sareng 500,000 jalma anu mayar anggota, anu hartosna langkung ti satengah pangguna sacara serius komitmen pikeun milarian pertandingan. Daripada maksa anjeun ngeusian kuesioner anu panjang, algoritma aplikasi nyatet saha anu anjeun berinteraksi sareng langkung saé ngawula poténsial pertandingan.



9. eHarmony



Dina titik ieu, eHarmony mangrupikeun nami rumah tangga. Éta pasanggiri panggedéna Match, sareng éta dua kelompok umur panggedéna umur 30- dugi ka 44 taun sareng umur 55- dugi ka 64 taun. Prosés pendaptaran — anu kalebet kuesioner 150-patarosan anu detil pisan - mangrupikeun perjalanan, tapi mérekna sakali-kali ngaku tanggung jawab nyiptakeun 4% perkawinan di AS Plus, anggota langganan premium ngagaduhan pilihan pikeun tanggal pidéo sateuacan pendak sacara langsung.



10. Kopi Tepang sareng Bagel



Sapopoé di beurang, Kopi Meets Bagel bakal ngajantenkeun sareng ngirim pertandingan kualitas — atanapi "bagel" sapertos anu disebatna — dipilih ku algoritma na. Kalayan henteu nganggo swiping sareng pilihan sadidinten anu kawates, aplikasi ieu dirancang pikeun henteu ngabahekeun. Tambih Deui, propil anu jero sareng patarosan "és-breaker" ngadorong paguneman anu bermakna, ngajantenkeun aplikasi ieu sampurna pikeun anu milari ngamimitian hubungan anu serius.



11. Hily



Kalayan langkung ti 14 juta pangguna, Hily singkatan tina "Hei, kuring resep ka anjeun!" Aplikasi na nganggo AI pikeun ningkatkeun kontinu, sareng ngagaduhan fitur sapertos carita Hily pikeun ngabantosan anjeun langkung néwak anjeun. Aplikasi na gratis, sareng langganan opsional pikeun pangalaman modeu bébas iklan sareng samaran.



12. BLK



Upami anjeun milari sasama single Hideung anu ngabagi kapentingan anjeun, BLK mangrupikeun aplikasi kencan anu khusus pikeun mendakan koneksi éta di komunitas pangguna na. Kalayan langkung ti 4 juta unduhan, aplikasi gratis ngamungkinkeun anjeun cocog sareng ngobrol sareng pasangan poténsial. Atanapi, tingkatkeun janten kaanggotaan premium ($ 10 per bulan) pikeun pangalaman bébas iklan, profil anu didorong, jumlah suka anu teu terbatas, sareng kamampuan "mundur" ku masihan kasempetan kadua pikeun batur.



13. Kajadian



Ngagaduhan éta tatangga anu lucu tapi henteu terang nami na? Rutin kontak panon sareng batur bari leumpang anjing anjeun tapi henteu ngamimitian paguneman? Happn mangrupikeun aplikasi kencan anu tiasa ngabantosan ngajantenkeun sambungan anu sigana leungit. Ku ngagunakeun lokasi dina telepon anjeun, anjeun tiasa cocog sareng jalma ogé dina aplikasi anu caket. Kalayan langkung ti 100 juta pangguna di seluruh dunya, kamungkinan anjeun ngan ukur mendakan lingkungan anjeun.



14. NYA



Diciptakeun ku awéwé anu aneh, aplikasi kencan LGBTQ + ieu (sareng platform sosial) kanggo awéwé sareng jalma sanés anu hoyong mendakan cinta di rohangan anu aman. Pikeun 6 juta pangguna na, HER nyayogikeun komunitas di-aplikasi sareng acara anu di-host pikeun ngabantosan percikan éta pikeun hiber.



15. Bunderan Batin



Upami anjeun serius pikeun milarian satengah anu sanés sareng hoyong ngahindar tina batal, Batin Batin meryogikeun sadaya pangguna nampi "Tanggal Anu Sumpah Langkung Sumpah" anu ngajelaskeun komitmen pikeun "hormat, bisa dipercaya, sareng inklusif." Aplikasi ieu nyayogikeun propil detil, saringan unik, sareng ajakan paguneman — sahingga anjeun tiasa nyingkahan seratan "hey" anu matak pikasieuneun.



Aplikasi Kencan Pangsaéna pikeun Ngadamel Ieu Sataun pikeun Cinta



Sadayana terang saha jalma anu patepung sareng "jalma anu salamina" sanaos online dating tapi sapertos bobogohan nyalira, mendakan situs anu pas pikeun anjeun tiasa nyandak sababaraha cobaan. Kochava Collective, host tina pasar data seluler bebas panglegana, nyemprot nomer pikeun nyarankeun sababaraha situs dumasar kana jumlah pangguna. "Kami gaduh data anu sayogi dina langkung ti 7,5 milyar alat," saur Jake Courtright, manajer pimpinan Kochava. "Salaku bagian tina kumpulan data ieu, kami gaduh inpormasi 'app graph' dina alat ieu, anu intina daptar aplikasi anu dipasang dina alat ieu. Kami ningali sadaya aplikasi kencan utama di Google Play sareng toko aplikasi, teras ngaidéntifikasi lima aplikasi anu paling seueur dipasang dina kumpulan data kami. "



Tapi kusabab henteu sadayana urang nyandak kaputusan dumasar kana angka nyalira, kami ogé ngarobih daptar ieu sareng sababaraha pilihan sanés anu cocog sareng situasi spésifik anjeun. Sababaraha ieu ngalayanan LGBTQ + jalma, pangguna dina umur anu tangtu, pangguna Hideung atanapi BIPOC, anu ngagaduhan minat khusus sareng anu sanés anu henteu mendakan tanggal sampurna dina salah sahiji aplikasi anu paling populér. Naha anjeun milarian fling kasual, rebound pikeun ngatasi hubungan putus atanapi hubungan jangka panjang anjeun salajengna, anjeun tiasa mimitian ku ngaunduh salah sahiji aplikasi kencan ieu.



Upami anjeun kantos online pisan, anjeun panginten terang ngeunaan Tinder. Numutkeun ka Kochava Collective, aplikasi éta ngagaduhan jumlah pangguna paling luhur pikeun sadaya aplikasi kencan di ditu. Sedengkeun seueur pangguna milarian ka Tinder pikeun patepungan kasual, anu sanés mendakan cinta jangka panjang di dieu.



Di Bumble, awéwé mangrupikeun jalma anu tiasa ngamimitian komunikasi. Tangtosna, jenis kelamin anu ngalakukeun tindakan anu pangpayunna henteu masalah pikeun awéwé LGBTQ +, tapi awéwé anu milari dudes tiasa mendakan hawa seger. Kochava nyatakeun kaseueuran pangguna na ogé murag dina umur umur 26 dugi ka 35 taun, janten anu langkung ngora ogé resep éta.



Saha waé anu kantos aya di buruan kencan sakedap parantos ngadangu ngeunaan OkCupid, anu parantos aya ti saprak 2004. Og ayeuna gaduh aplikasi sareng kuesioner tandatangan na tentang sagala rupa ti agama dugi ka mantega kacang vs jelly pikeun ngabantosan anjeun milarian pasangan anu sampurna.



Tina aplikasi anu diprofilkeun ku Kochava, anu ieu ngagaduhan pangkalan pangguna anu bungsu saatos Bumble, kalayan langkung ti satengah pangguna na aya di handapeun umur 36 taun. Sareng leres tina namina, situs éta ngaku salaku salah sahiji platform kencan panggedena .



Pangguna anu gaduh sababaraha garis seuri sareng untaian pérak tiasa mendakan roh karabat dina aplikasi anu langkung seueur jalma dina demografi na. Data Kochava nunjukkeun yén kaseueuran pangguna MeetMe aya dina kisaran umur 46- dugi 55 taun, dituturkeun caket ku 55 dugi 65 kurung.



Salian ti gaduh basis pangguna anu lega, Kochava nyatet yén langkung seueur lalaki tibatan awéwé anu ngaunduh Happn, aplikasi kencan dumasar lokasi. Awéwé anu milari gents, mugia odds tiasa dijantenkeun anjeun.



Aplikasi Bobogohan Pangsaéna



Editor kami sacara mandiri nalungtik, nguji, sareng nyarankeun produk anu pangsaéna; anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan prosés marios kami di dieu. Kami tiasa nampi komisi pikeun pameseran anu dilakukeun tina tautan anu kami pilih.



Luis Alvarez / Getty Gambar



Milarian kana dunya aplikasi kencan tiasa ngaregepkeun, utamina upami anjeun teu yakin naon anu bakal diunduh. Sababaraha aplikasi dimaksudkeun pikeun hubungan jangka pondok, sedengkeun anu sanés ngadorong pikeun leres-leres kenal sateuacan pendak kanggo koktail atanapi kopi FaceTime. Naha anjeun milari jalan kaluar atanapi pikeun fling kasual, aya jasa anu cocog pikeun anjeun.



Di dieu kami parantos ngempelkeun aplikasi kencan anu pangsaéna, sahingga anjeun tiasa minuhan pertandingan anjeun — naha éta pikeun wengi atanapi salamina.



Aplikasi Kencan Pangsaéna di 2021





Pangalusna Keseluruhan: Hinge



Naha Urang Milih Éta: Hinge masihan anjeun sababaraha koneksi terbatas sadinten, ngajantenkeun pilihan anu langkung saé pikeun jalma anu milarian hubungan anu langkung serius.



Naros





Kontra





Hinge dimimitian salaku cara ngahubungkeun babaturan babaturan sareng jalma dina jaringan anjeun. Nalika didirikeun ku CEO Justin McLeod, aplikasi nunjukkeun propil jalma dumasar kana jarak ogé babaturan Facebook anu aranjeunna bagikeun sacara umum. Ayeuna, éta ngan saukur nyambungkeun pangguna sareng jalma caket lingkungan anu parantos dipilih.



Pangguna tiasa milih pikeun ngahubung sareng batur ku cara ngetok tombol paguneman sareng cocog atanapi tinggalkeun koméntar dina hiji halaman. Profil nawiskeun ajakan pikeun ngamimitian paguneman sapertos "Upami mikanyaah ieu lepat, abdi henteu hoyong leres ..." sareng "Hiji hal anu kuring resep terang ngeunaan anjeun nyaéta…."



Hinge nunjukkeun langkung seueur inpormasi ngeunaan jalma, janten upami anjeun teu betah pendak sareng jalma asing tina internét, ieu bakal ngajadikeun gampang. Éta masihan anjeun nami tukang jalma sareng biasana lingkunganana, umur, jangkungna, padamelan, kampung halaman, sareng kuliah.



Aplikasi ieu gratis tapi hoyong jalma mayar, nyungkeun aranjeunna mayar "mawar" virtual anu dimaksud pikeun pertandingan anu cocog sareng jasa anu dipilih pikeun anjeun dumasar kana anu anjeun milari. Éta sadayana raoseun pisan siga episode tina Sarjana . Algoritma pick poéan pikeun pertandingan pangsaéna anjeun ogé kasohor henteu ngabantuan. Sakali-kali aranjeunna bakal milih jalma anu jauh pisan atanapi ngagaduhan hubungan politik anu béda pisan. Dina sababaraha kasus, aranjeunna tiasa ningalikeun anjeun batur anu anjeun parantos kenal anu tiasa rada teu betah.



Béda sareng aplikasi sanés anu anjeun kedah duaan satuju pikeun nyocogkeun sateuacan pesen tiasa dikirim, jalma dina Hinge tiasa ngirim pesen ka anjeun pikeun muka obrolan. Sanaos gratis, aya ogé vérsi anu mayar. Kaanggotaan pikaresep nyaéta sakitar $ 30 salami $ 60 salami tilu bulan, atanapi $ 90 salami 6 sasih sareng ngamungkinkeun anjeun ngirim tautan anu teu terbatas sareng nyetél saringan anu langkung ketat.



Pangsaéna pikeun Nikah: Pertandingan



Kunaon Kami Dipilih: Urang milih Cocog sabab éta pilihan anu pangsaéna pikeun anu serius anu dipikiran nikah.



Naros





Kontra





Pertandingan sayaga lami kusabab alesan. Kusabab pangguna kedah mayar kaanggotaan, éta hartosna jalma anu ngiringan fokus kana komitmen. Match.com diadegkeun ku Gary Kremen sareng Peng T. Ong di San Fransisco di 1993. Ti saprak éta, éta tetep populer, utamina ku jalma-jalma anu milari hubungan anu serius.



Nalika anjeun daptar, anjeun ngalebetkeun nami, umur, jangkungna, naha anjeun hoyong murangkalih atanapi henteu, kumaha jomblo anjeun, sareng upami anjeun ngaroko. Anjeun teras ngajawab patarosan "Naon anu ngajantenkeun anjeun paling bagja?" milih tina kagiatan kaasup konsér, masak, blogging, acara nonton binge, olahraga, sareng seueur deui. Salajengna, anjeun milih naon anu anjeun milari pasangan, kalebet kisaran umur, jangkungna, agama, sareng naha topik éta atanapi henteu kedah "kudu aya."



Kalayan pilihan gratis, anggota kéngingkeun seratan terbatas tina "top pick" na anu dipilih ku Match pikeun aranjeunna dumasar kana kasaluyuan. Pilihan premium ngamungkinkeun anggota olahtalatah teu terbatas, resep, kamampuan ningali saha waé anu resep sareng anjeun anu parantos ningali profil anjeun, ngobrol hiji-hiji sareng ahli kencan, sareng seueur deui.



Hanjakalna, upami anjeun resep ngagunakeun Cocog, anjeun kedah mayar; Upami teu kitu, anjeun moal ningali saha anu olahtalatah anjeun atanapi naon anu aranjeunna nyarios. Kaanggotaan hargana sakitar $ 18 bulanan kanggo rencana taunan, sakitar $ 22 bulanan salami genep bulan, sareng sakitar $ 30 salami tilu bulan.



Pangsaéna pikeun Ekslusipitas: Raya



Naha Urang Dipilih Éta: Raya kasohor janten aplikasi kencan ekslusif anu sering dikunjungi ku selebriti sareng pangaruh.



Naros





Kontra





Raya kasohor janten salah sahiji aplikasi kencan paling ekslusif, ngaguar A-listers sareng influencer salaku anggota. Kusabab ngan ukur ngan ukur ngundang, aya prosés aplikasi, sareng jalma-jalma kedah mayar kanggo janten anggota, aya daya tarik anu langkung saé tibatan aplikasi anu biasa.



Raya sakitar $ 7 bulanan sareng anjeun tiasa nyabak jalma-jalma di panjuru dunya. Upami anjeun ngahontal anu anjeun resep sadidinten, anjeun tiasa mayar sakitar $ 7 kanggo 30 langkung suka unggal dinten, atanapi anjeun ngan saukur tiasa ngobrol sareng koneksi anjeun ayeuna, anu didorong ku aplikasi na. Sakali anjeun janten anggota, anjeun tiasa masihan babaturan pas sobat anu tiasa ngabantosan aksésna, sanaos aplikasi na ngagaduhan hak pikeun nolak lamaran.



Anggota aya di sakumna dunya sareng condong damel di bidang kreatif. Dasar na Soho House pikeun bobogohan. Anjeun tiasa nyambungkeun akun Instagram anjeun, milih lagu, ngadamel pintonan slaid poto, sareng tiasa milarian koneksi romantis atanapi babaturan. Anjeun tiasa ogé milarian dumasar lokasi pikeun ningali saha anu caket dina aplikasi éta. Raya ogé bakal nunjukkeun ka babaturan mana anu anjeun gaduh sasarengan upami anjeun duaan ngagaduhan nomer telepon sobat sasarengan, janten anjeun tiasa teras naroskeun pal temanna naha aranjeunna ngajamin tanggal poténsial anjeun. Anjeun ogé tiasa milarian anggota di kota tinangtu atanapi dina industri khusus, sahingga langkung gampang pikeun jaringan atanapi pendak sareng jalma.



Pangsaéna pikeun Kaping Kahiji: Bunder



Naha Urang Dipilih Éta: Bumble ngagaduhan konsép anu unik: Awéwé pesen awéwé mimitina sareng aranjeunna dibéré 24 jam kanggo ngaréspon, ngajantenkeun aplikasi anu didorong ku awéwé.



Naros





Kontra





Nalika Bumble dimimitian ku pangadeg awéwé Whitney Wolfe di 2014, éta dumasar kana ideu yén awéwé bakal pesen heula, hartosna aranjeunna tiasa milih anu ngamimitian paguneman sareng ngendalikeun narasi éta. Wolfe teras damel daptar Forbes 30 Bawah 30 ogé daptar Time 100 sareng janten awéwé anu bungsu nyandak perusahaan di publik ngan ukur 31.



Ngagunakeun Bumble cukup saderhana. Ngadamel profil nganggo gambar sareng inpormasi ngeunaan diri anjeun, teras anjeun tiasa ngagaduhan rencana gratis atanapi mayar pilihan sanés. Rencana "Spotlight" janji dugi ka 10 kali langkung cocog sareng nempatkeun anjeun payuneun garis salami 30 menit sahingga pertandingan poténsial anjeun tiasa ningali anjeun heula. Anjeun tiasa mayar sakitar $ 1 kanggo 30 sorotan, atanapi sakitar $ 6 kanggo sorotan tunggal. Atanapi anjeun tiasa kéngingkeun 30 sorotan sakitar $ 50.



Pilihan sanésna nyaéta SuperSwipe, anu nyatakeun anjeun bakal "dugi ka 10x langkung paguneman." SuperSwipes ngamungkinkeun anjeun resep pisan ka batur, jadi nalika mimiti ngusap, anjeun bakal janten jalma anu mimiti anu aranjeunna ningali. Éta sakitar $ 1 kanggo 30 SuperSwipes sareng $ 3 masing-masing pikeun dua SuperSwipes. Upami anjeun henteu resep mayar dua pilihan ieu, anjeun ogé tiasa ningkatkeun akun kana premium pikeun muka konci sadaya fitur sakaligus. Pangguna premium ningkatkeun sakitar $ 18 teras nampi suka anu teu aya watesna, saringan canggih, modeu perjalanan pikeun ningali saha anu ngusap di tempat-tempat anu tangtu, sareng backtracks tanpa wates upami anjeun ngusap jalan anu salah ka batur, diantara seueur fitur sanésna.



Bumble mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun anu ngamimitian anu badé ningali sadayana anu pantes di sakitar. Anjeun kedah gesek ka katuhu pikeun cocog sareng jalma, teras anjeun gaduh 24 jam kanggo ngaléngkah munggaran sareng ngamimitian obrolan, janten anjeun kedah sering parios aplikasi, atanapi pertandingan éta bakal kadaluarsa. Lalaki teras gaduh 24 jam kanggo ngaréspon. Anjeun tiasa milarian aplikasi nganggo saringan, milih saha anu dipikaresep (lalaki, awéwé, atanapi dulur), rentang umur, sareng jarak. Anjeun ogé tiasa nyetél saringan canggih, milarian jangkungna khusus, tanda astrologi, latar pendidikan, sareng seueur deui.



Pangsaéna pikeun Kencan LGBTQ: NYA



Naha Urang Dipilih: Urang milih Anjeunna sabab éta aplikasi kencan gratis pangageungna pikeun dunya pikeun awéwé LGBTQ.



Naros





Kontra





Anjeunna mangrupikeun aplikasi kencan gratis pangageungna pikeun dunya awéwé anu anéh, nawiskeun kamampuan pikeun cocog, ogé nyayogikeun berita ngeunaan patempatan lokal di rohangan anu aman. Aplikasi na dianggo salaku komunitas sareng nyobian janten wilujeng sumping sareng ngadukung.



Sapertos Tinder, Anjeunna sadayana ngeunaan ngusap. Gesek ka kénca hartosna anjeun henteu resep kana jalmi éta, sedengkeun gesek ka katuhu (atanapi haté emoji) hartosna anjeun hoyong kenalkeun individu éta. Teras, jalma éta tiasa mutuskeun naha parasaan éta silih sareng ngirimkeun anjeun pesen.



Sanaos gratis, aya ogé tilu jinis kaanggotaan langganan premium. Premi, kaanggotaan hiji bulan dimimitian sakitar $ 15, salami genep bulan sakitar $ 60 sareng salami sataun sakitar $ 90.



Pangsaéna pikeun Kencan Yahudi: JSwipe



Naha Urang Dipilih Éta: JSwipe mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun urang Yahudi pikeun ngusap sareng pendak, henteu dimana dimana aranjeunna dumasar.



Naros





Kontra





JSwipe mangrupikeun pilihan anu saé upami anjeun urang Yahudi atanapi hoyong kencan sareng lalaki atanapi awéwé Yahudi. Diluncurkeun dina 2014 ngeunaan Paska ku pangadeg David Yarus, anu ogé damel kanggo Birthright Israel sareng Hillel dina waktos éta, aplikasi anu berbasis di Brooklyn engké diala ku saingan na, JDate.



Dina JSwipe, anjeun ngalebetkeun bio pondok, pendidikan, sareng umur anjeun. Anjeun ogé dipenta pikeun ngeusian naha anjeun tetep halal sareng denominasi anjeun. Teras, anjeun tiasa ngawitan ngusap. Halaman profil anjeun ngaitkeun sareng halaman Facebook anjeun, janten éta bakal nunjukkeun naon kapentingan anu anjeun bagikeun sareng pertandingan dumasar kana naon anu anjeun resep di Facebook.



JSwipe nawiskeun versi gratis, ogé kaanggotaan kelas munggaran, dimana anjeun tiasa angkat ka acara eksklusif sareng kéngingkeun fasilitas sapertos inuman gratis sareng merch. Versi ekslusif ogé ngamungkinkeun anjeun ningali saha anu resep profil anjeun, naekeun profil anjeun kanggo langkung seueur pertandingan, gesek



Kaanggotaan hiji bulan sakitar $ 25, tilu bulan hargana sakitar $ 45, sareng kaanggotaan genep bulan sakitar $ 60. Sami-sami kawas Tinder, éta nunjukkeun anjeun saha anu ngusap sakitar anjeun dumasar lokasi, tapi anjeun ogé tiasa nyetél radius mil langkung ageung sareng ningali bujang di panjuru dunya.



Pangsaéna pikeun Bobogohan Kasual: Tinder



Kunaon Kami Dipilih: Anjeun henteu tiasa malire aplikasi kencan aslina, Tinder, anu nyababkeun gesek. Éta cocog pikeun hook-up atanapi kencan jangka panjang.



Naros





Kontra





Tinder saleresna mangrupikeun aplikasi anu ngamimitian sadayana. Ieu diluncurkeun dina 2012 sareng leres-leres ngarobih adegan kencan salamina, ngenalkeun jomblo ka dunya swiping kénca atanapi katuhu pikeun cocog sareng calon babaturan sakamar atanapi anu serius anu serius.



Sareng sanaos seueur jalma anu milari sadaya hal anu béda-béda, ayeuna langkung seueur pikeun pacaran kasual. Tinder sigana paling saé di kota leutik dimana henteu seueur jalma dina langkung seueur aktip tapi pastina terang yén jalma-jalma milari pangaturan anu langkung teu resmi.



Nalika éta dimimitian salaku aplikasi anu gratis, ayeuna aya pilihan premium gratis sareng anu mayar anu ngamungkinkeun pangguna pikeun "super resep" jalma (hiji bentuk tambahan tina pujian anu diduga ngalipet kasempetan anjeun pikeun pertandingan), anggo fitur paspor pikeun ningali saha anu kaluar aya di lokasi anu sanés, sareng tingali saha anu resep anjeun sateuacan anjeun ngaco kana éta tempat. Tinder Gold masihan pangguna kana sadayana éta sareng seueur deui sakitar $ 15 sasasih, sedengkeun Tinder Platinum masihan pangguna pilihan-pilihan éta ogé kamampuan pikeun pesen ka batur méméh cocog sareng sakitar $ 10 bulanan salami genep bulan.



Putusan Akhir



Ngunduh aplikasi kencan tiasa sigana komitmen ageung sareng karaos sakedik pisan upami anjeun henteu yakin mana anu kedah dicobian heula, kumargi aranjeunna sadayana ngagaduhan geter anu béda pisan. Hinge mangrupikeun pilihan anu pangsaéna upami anjeun milari langkung sakedik serius ngeunaan kencan aplikasi. Éta masihan anjeun langkung seueur inpormasi ngeunaan tanggal poténsial sareng nyorong paguneman anu langkung bermakna. Raya idéal upami anjeun ngarepkeun selebritis atanapi hoyong jaringan sareng kréatip anu sami, tapi tiasa sesah pikeun ngundangna.



Bumble saé upami anjeun ngarepkeun kencan anu munggaran. Aplikasi na henteu nyaritakeun seueur perkawis jalma, tapi matak ngamudahkeun pikeun ngusap sajajalan sareng mimitian ngobrol. Pikirkeun deui sapertos pendak sareng batur dina palang santai. Upami anjeun milarian kencan sareng awéwé sareng hoyong aplikasi sacara éksklusif pikeun éta, NYA nyaéta pilihan pangsaéna anjeun. Sareng upami anjeun badé tetep santai, Tinder mangrupikeun kasatiaan anu lami pikeun hiji alesan.



Patarosan anu sering Ditaroskeun



Kumaha Cara Nganggo Kencan Aplikasi?



Sababaraha aplikasi meryogikeun kadua pihak pikeun gesek ka katuhu upami aranjeunna resep teras ngamungkinkeun anjeun nyambung. Anu sanésna ngantep hiji jalma ngirim pesen, teras anu nampi tiasa mutuskeun naha aranjeunna hoyong ngawaler atanapi henteu. Sababaraha aplikasi masihan inpormasi anu éksténsif, kalebet kuliah, jangkungna, bahkan naha jalma hoyong budak atanapi henteu, sedengkeun anu sanés ngan saukur nunjukkeun anjeun calon mitra caket tanpa seueur inpormasi.



Naha Aya Pilihan Gratis sareng Mayar kanggo Aplikasi Kencan?



Kaseueuran aplikasi kencan gratis, atanapi sahenteuna ngagaduhan pilihan gratis ogé premium, pilihan mayar. Pilihan gratis biasana méré kasempetan ka jalma pikeun ngusap, bari mayar ngamungkinkeun jalma-jalma langkung khusus, netepkeun saringan anu nunjukkeun ukur jangkungna, agama, atanapi afiliasi politik, contona. Kanggo kaseueuran aplikasi, gampang pisan pikeun ngaunduhna teras nganggo vérsi gratis kacuali anjeun milari anu super spésifik. Sababaraha aplikasi, sapertos Raya, meryogikeun sadayana pangguna kanggo mayar biaya bulanan alit. Biasana, biaya langkung sakedik upami anjeun mayar sababaraha bulan atanapi langkung.



Sakumaha Seueur Harga Aplikasi Kencan?



Aplikasi kencan dibasajankeun gratis dugi ka $ 100 upami anjeun nampi versi premium sareng nanem modal sababaraha sasih. Pilihan anu paling murah bakal masihan anjeun sajumlah tawaran premium anu ningkatkeun profil anjeun, naha nempatkeun anjeun sorotan pikeun patandingan poténsial atanapi masihan anjeun pilihan pikeun pesen ka batur tanpa cocog heula.



Métodologi



Kami naros ka para ahli ngeunaan aplikasi, maca ulasan, sareng nalungtik pangalaman taun urang sorangan ngagunakeunana. Kami ogé milari aplikasi anu masihan seueur inpormasi ngeunaan anu sanés, ogé kalenturan nalika ngeunaan rencana pamayaran. Penting pikeun urang nampilkeun sababaraha pilihan pikeun preferensi kencan, naha éta kasual, tanggal munggaran, atanapi bahkan perkawinan. Inklusivitas ogé mangrupikeun hal anu penting dina nangtoskeun pilihan urang, janten aplikasi anu ngalayanan orientasi seksual sareng agama anu béda-béda didaptarkeun.

jAntivirus